Kunst & Idé

På Kunst og Idé
kan du udvikle dine personlige, sociale og faglige kompetencer, så det på et senere tidspunkt vil blive muligt at for dig at uddanne dig på Teknisk skole/Skilteteknikker, EUC/ Bygnings Maler, eller varetage en given jobfunktion hos en arbejdsgiver.
Det kan også være at du skal videre med 10´ klasse på VUC, HF, STX, EGU eller måske skal du videre på KUU uddannelsen. Mulighederne er mange og du vil undervejs, få mulighed for at afprøve flere Praktiksteder og afklare, hvilken uddannelses retning, der virker mest rigtig for dig.

Hvad og hvordan
I arbejdet med at og udvikle en idé til et reelt og funktionelt produkt, bliver dine kreative talenter udfordret og udviklet, i samarbejde med de andre elever på værkstedet.
Du lærer at håndtere redskaber og værktøj i de mange forskellige processer og materialer som vi arbejder med. Du kommer til at lave skitser, tegne, lære om farver og at blande dem, male, modellere og formgive 3D model, spartle, slibe, bore, hamre og skrue, alt efter hvilke projekter vi arbejder på.

Samarbejde og projekter
Nogle opgaver skal du arbejde med selv.  Andre opgaver laves i mindre grupper, i samarbejde med de andre elever på linjen. Når der arbejdes på et projekt i grupper, præsenteres det efterfølgende for de andre grupper.
Vi arbejder også med Kunst projekter og dekorations opgaver. Blandt andet har vi
– Idéudviklet, monteret og vedligeholdt en række sansekasser til en vuggestue
– Lavet et dukketeater til Røde Kors
– Dekoreret det store byggepladshegn ved Køge station.


i samarbejde med flere af skolens andre værksteder og ETK i Køge, deltager vi også i fremstilling af Jule og Påske kunst til Køge Torv.