STU Erhvervspraktik

Muligheden for at prøve dig selv af

WP_20150309_07_12_32_Pro-1

 

 

 

 

 

Du vil starte med at prøve dig selv af på flere af skolens praktik værksteder, for at se hvilken retning og hvilket fag der har din interesse og som du brænder for.

Som regel er det efter 1 til 2 år, du er klar til at komme ud til en rigtig mester/arbejdsgiver og gå i ekstern praktik.

At få en praktikplads handler i høj grad om, hvor vidt man er villig og åben for, at tage imod ordre fra en mester/arbejdsgiver.

Evaluering af praktik handler om at blive skarpere på elevens formåen og udviklingspunkter i forhold til arbejdsmarkedet.

  1. Er eleven mødestabil?
  2. Hvilke særlige forventninger er eleven bekendt med?
  3. Har eleven overholdt aftaler og hvad kunne blive endnu bedre?
  4. Har eleven vist interesse for at lære nyt, og hvad kunne blive endnu bedre?
  5. Tilpasser eleven sig rammerne på arbejdspladsen, og hvad kunne blive endnu bedre?
  6. Opleves eleven som engageret, og hvad kunne blive endnu bedre?

 

Ture og oplevelser ude at huset

WP_000063

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er på en efterårstur og en forårstur af 4-5 dages varighed, med 3-4 overnatninger pr. tur.

Turenes indhold er meget forskelligt, fordi eleverne har stor indflydelse på, hvor vi skal hen, hvad vi skal opleve og hvordan vi skal bruge tiden sammen. En fast del på disse ture vil være bo træning, for der er mange ting der skal gøres og klares, når man er på tur.

Eksempler på steder vi har været Lalandia (Rødby og Billund), skitur (Branäs Sverige), Øster Hurup (Nordjylland), Halmstad (Sverige).

Vi tager også ud af huset på endagsture som kan være: Udstillinger, teater, gokart, museum, svømmehal, planetariet, biografen, Folketinget, byture, sejle kajak eller pakke et par mini bussen og tage grillen med ud i det blå, hvor vi vil opleve verden sammen.

stampe (1 of 1)-2

 

 

 

 

 

IMG_5119-1IMG_5039-1