Skolen

Den gamle gård
Produktionshøjskolen Klemmenstrupgaard ligger i den sydvestlige del af Køge by. Vi har til huse på en vidunderlig gammel gård, der trods udbygning af byen rundt om os, har beholdt sit landlige præg. Vi bor lige ud til skov, mark og en lille tilhørende sø, med almindelig beboelse omkring. Gården er indrettet med respekt for den gamle ånd, samtidig med at den er moderniseret. Vi lægger vægt på et trygt, rart og venligt miljø og et sted, hvor vi kan lære hinanden noget.

Værkstederne
Vi har 10 værksteder, en STU afdeling og EGU afdeling. De 10 værksteder er: Køkken, Redesign & Handel, Gartneri, Medie Grafisk, App, Event & Turisme, Pædagog & SOSU, Smed, Tømrer/snedker, Ejendomsservice. Læs mere om de forskellige værksteder.

Lokalsamfundet
Skolen er meget aktiv i byens liv. Vi tager blandt andet på Køge Torv, hvor vi sælger vores mange fine varer fra de forskellige værksteder og masser af blomster og planter fra vores store gartneri.Vi bidrager også med udsmykning på forskellige steder i byen – ofte i samarbejde med lokale kunstnere.

Sammen med andre ungdomsuddannelser deltager vi i forskellige arrangementer, sportsaktiviteter og sammenkomster. Vi holder fælles arrangementer i vores kursussal, hvor der er plads til gode foredrag, både for skolens elever og ansatte samt for besøgende udefra.

Åbent Hus
To gange om året holder vi Åbent Hus. En lørdag i december laver vi julehygge i stor stil med æbleskiver, julenisser og salg af juletræer. I april/maj måned, holder vi vores forårsudgave med salg af mange skønne blomster, grills og andre ting til haven/hjemmet som varsler sommerens komme. Åbent Hus dagene er hyggelige og velbesøgte og, udover at vise skolen og vores produkter frem, bruger vi dagen på at hilse på nye og gamle elever og til at få en god snak med forældre, samarbejdspartnere og skolens venner. Kig på forbi på hjemmesiden og/eller vores Facebookside, når vi nærmer os april og december – den præcise dato bliver annonceret her.

Velkommen
Skolen som helhed er meget udadvendt. Vi arbejder konstant på at gøre os selv bedre, at kunne møde elever og samarbejdspartnere på bedste måde. På den måde skaber vi grundlaget for et godt og solidt samarbejde.

Vi vil gerne byde dig velkommen på Klemmenstrupgård, både som elev, som forældre eller som samarbejdspartner.