Ejendomsservice

Vi sørger for det hele fungerer!

I Køge Kommune er der mange virksomheder, som bruger ejendomsserviceteknikere. Ejendomsservicelinjen står for den daglige vedligeholdelse af skolens bygninger udvendig og indvendig.

Mål og formål.

Linjens elever arbejder med forskellige opgaver inden for flere håndværksfag: Tømrer/Maler /Murer/ VVS.  Og der er muligheder for stilladskursus-, førstehjælpskurser.
Alle unge på linjen vil også få lært at møde op og yde en god arbejdsindsats.
Det vil på linjen være muligt at skabe meget tætte samarbejdsrelationer med andre uddannelsesinstitutioner samt at komme i EGU- forløb eller lærlingeforløb inden for ejendoms-service.

Fagligt og kombineret undervisning
Varetages på værkstedet primært som projektorienteret undervisning i forbindelse med værkstedets arbejdsopgaver. Disse opgaver kan være som individuelle projekter eller i samarbejde med andre.
Gennem og i forbindelse med arbejdsopgaverne får eleven en grundig introduktion og træning i de grundlæggende arbejdsprocesser, materialelære, sikkerhedsbestemmelser og korrekt brug af diverse elektriske håndmaskiner.

RKA tavlen: Synlig udvikling af eleven.
ARBEJDSBESKRIVELSE: Som eleverne selv udarbejder.
Det er vigtigt, at eleverne husker, hvorfor og hvordan arbejdet blev gjort.

VÆRKSTEDSOPGAVER:

  • Vedligeholdelse af skolens bygninger udvendig.
  • Eleven vil gennem teori og praktisk arbejde få indblik i hvordan man vedligeholder bygninger.
  • Murer, tømrer, maler, vvs og brolægning.
  • Vedligeholdelse af skolens bygninger indvendig.
  • Eleven vil gennem teori og praktisk arbejde få indblik i hvordan man vedligeholder døre og vinduer, opsætter nye vægge i gips o.l.
  • Vedligeholdelse af skolens materiel.